Projeto Bilu is een niet-gouvernementele organisatie (NGO) die zorg draagt voor kinderen en tieners voornamelijk in de vele steden van Brazilië. Onze weeshuizen zijn over het hele land verspreidt en verwelkomen vele jongeren, of zij nou in de steek gelaten zijn of in oneerlijke omstandigheden leven. Wij breiden onze actieradius uit naar andere landen, bezoeken veel steden en hun burgemeesters. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met al bestaande onafhankelijk organisaties zorgen wij voor bundeling van initiatieven. Verder is ons programma "Kinderen in Sport " opgericht om kinderen en tieners te onttrekken aan hun zware leven, ze structuur te geven via sport en te coachen. Wij bieden vele culturele en sportlessen zoals Boks & Muai Thai, percussie, Engels en Ballet in onze "nucleos" (lokale gemeenschap). 

 

In 2010, net voor het WK voetbal, werden we uitgenodigd om naar Zuid-Afrika te komen om met een Onder17 selectie te spelen in een toernooi. We eindigden onverslagen en wonnen daarmee het toernooi. Sindsdien ontvangen wij uitnodigingen van oer heel de wereld. Als gevolg hiervan, is het "Kinderen in Sport"-programma sinds kort uitgegroeid tot een Internationale Soccer Academy. 

 

Onder de honderd atleten in Caieiras en degenen die afkomstig zijn uit andere steden of clubs, selecteren wij 30 jongens (15 Onder14 en 15 Onder16) om op tournee te gaan met behulp van grote namen uit de voetbalwereld. In juni 2011 is de eerste selectie gemaakt door Paulo César en ging in datzelfde jaar naar Oekraïne.